Antena Catalana… Què és?

Antena Catalana és una emissora de Ràdio, feta des de Catalunya i dirigida a persones que es troben en qualsevol part del món.

Som una modesta emissora de ràdio catalana, sense ànim de lucre, que no rep cap mena de subvenció, ni disposa de cap tipus de finançament, i tampoc ingressos d’anuncis publicitaris.

La nostra raó de ser, és oferir un servei per a totes aquelles persones que visquin on visquin, els agrada la ràdio, els agrada el català, i estimen la cultura, sigui quina sigui la seva expressió.

Qué s’hi pot trobar?

A Antena Catalana, us oferim una programació en la que proposem, entre d’altres, una especial atenció a la difusió de la nostra cultura i tradicions. Sense oblidar la nostra especial radio-fórmula. El principal tret característic de la qual, és el fet de fugir de la especialització. I es que la nostra fórmula us oferix una selecció musical que abarca tots els temps, i tots els estils, sense cap mena de discriminació. Pensada per a aquelles persones a les que agrada tota música i gaudeixen de cada melodia, independentment de l’estil o la època.

Podeu consultar la graella de la programació des del menú principal, fent clic al botó corresponent.


Voleu col.laborar…? us interessaria sentir el vostre programa a Antena Catalana?

Si teniu alguna informació de l’àmbit cultural o de servei, d’àmbit català o relacionat amb Catalunya, ho podeu fer enviant la vostra informació a la nostra adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

D’altra banda, si us sentiu locutors o periodistes, i us agradaria que el vostre programa s’escoltés a través d’aquesta emissora, ho podeu fer enviant-nos el programa a la adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., en format WMA, OGG, o MP3, en fragments de fitxers de no més de 10 Mb, o a través d’algun servei de allotjament remot (Dropbox, Skydrive, etc.), enviant-nos la URL d’on teniu allotjat el fitxer. Amb una descripció del programa, i indicant a quin públic va destinat.

No és necessari que sigui molt complex des d’un punt de vista tècnic, i donat que hi han eines per poder fer un programa al vostre ordinador simplement disposant d’un programa d’edició d’àudio (com ara l’Audacity) i una tarja de so amb micròfon, qualsevol persona pot fer-ho.

Només us demanem que compliu amb les normes universals de respecte per a persones i institucions, de no fer-ho així no podrem considerar el vostre programa vàlid per a ser emès.

Gràcies per la vostra atenció i benvinguts a Antena Catalana Ràdio